STUDIO VARIA d.o.o.

 studio varia logotip STUDIO VARIA Novo mesto
Foersterjeva 10
8000 Novo mesto
TEL: + 386 (0)5 90 50 604
Mail: primoz@varia.si

Studio VARIA je podjetje, ki vam nudi kvalitetne kuhinje po meri. Veliko zainteresiranih strank se odloči za njih zaradi 3D izrisa kuhinje, ki ga lahko omogočijo vsakomur, in zaradi zelo široke ponudbe odličnih kuhinj različnih proizvajalcev, oblik in barv. Vsak trenutek so v koraku s časom, zato vam lahko omogočijo vse najmodernejše tehnologije, ki jih lahko vključite v svojo kuhinjo, in tako združite funkcionalnost s pridihom modernosti. Razočarali vas zagotovo ne bodo, zato jih kontaktirajte in povprašajte za več informacij.

Spodaj lahko pogledate le nekaj kuhinj iz njihove široke ponudbe.

Ali ste vedeli?


 
Dobro načrtovana in popolno izkoriščena kuhinja, vam lahko prihrani veliko časa in truda pri kuhanju, povrhu vsega pa varuje vaše zdravje. Inteligentna kuhinja učinkovito izrablja ves razpoložljiv prostor za shranjevanje, v katerem so hrana in pripomočki, ki jih potrebujete pri kuhanju, urejeni tako, da je pri kuhanju potrebno kar najmanj iztegovanja in skakanja.
 
V kolikor tudi vi porabite veliko časa v kuhinji zgolj za prinašanje skupaj pripomočkov in sestavin, potem je inteligentna kuhinja prava izbira.

Kategorije