Odlični ponudniki za kuhinje

 

Podjetje A-LES D.O.O. se ukvarja z izdelavo kuhinj po vašem naročilu, nudijo vam pa tudi 3D izris. Njihove kuhinje so z najnovešimi trendi v svežem dizajnu, z najbolj inovativno tehnologijo in na izbiro imajo več kot 200 kuhinjskih front.

 

Kuhinje Varia so na trgu že od leta 2006. Njhivo ponudba obsega od modernih, klasičnih in rustikalnih kuhinj, do jedilnic, dnevnih sob in ostalega pohištva. Nudijo tudi izris kuhinj in ostalega pohištva po merah, svetovanje na objektu ter strokovno montažo.

 

 

 

Želite brezplačno svetovanje podjetji? Izpolnite spodnji obrazec in vam bomo odgovorili.

 

 

 


 

 

 

 

 

Ali ste vedeli?


 
Dobro načrtovana in popolno izkoriščena kuhinja, vam lahko prihrani veliko časa in truda pri kuhanju, povrhu vsega pa varuje vaše zdravje. Inteligentna kuhinja učinkovito izrablja ves razpoložljiv prostor za shranjevanje, v katerem so hrana in pripomočki, ki jih potrebujete pri kuhanju, urejeni tako, da je pri kuhanju potrebno kar najmanj iztegovanja in skakanja.
 
V kolikor tudi vi porabite veliko časa v kuhinji zgolj za prinašanje skupaj pripomočkov in sestavin, potem je inteligentna kuhinja prava izbira.

Kategorije